آموزش افزایش سرعت گوشی اندروید
آموزش افزایش سرعت گوشی سرعت گوشی های هوشمند بنا به دلایل گوناگون ممکن است پایین بیاید. در این نوشته ۱۰ راهکار مفید و کاربردی مهم برای بالا بردن سرعت گوشی تان ارائه شده است. همراه ما باشید.
نگران پایین آمدن تلفن همراه اندرویدی خود نباشید. گوشی شما خواه از زمان خرید سرعت آن کند بوده و یا به مرور زمان کند شده باشد، با رعایت برخی نکات می تواند مثل روز اول عمل کند. در ادامه مطلب راهنمای کامل بالا بردن سرعت گوشی اندرویدی در اختیار شما قرار می گیرد.
۱- مشکل را شناسایی کنید
اولین کاری که باید انجام دهید، پیدا کردن علت افت سرعت است؛ مشکل شما یک برنامه، چند اپلیکیشن و یا خود سیستم است؟
اپلیکیشن Trepn Profiler در لحظه بار پردازنده در هستههای مختلف،میزان حجم استفاده شده اینترنت خط و WiFi و بسیاری موارد لازم دیگر را به شما نشان میدهد.
Trepn همچنین نیز میتواند پروفایل های مهم برنامه ها یا سیستم را ایجاد کند و شامل متد های گوناگونی برای نمایش داده های انباشته شده است. شما هم چنین قادر خواهید بود دادههای پروفایل خود را برای مشاهده و تجزیه و تحلیل آفلاین ذخیره کنید.
در این لینک در گوگل پلی این اپلیکیشن را بیابید
۲– کمی فضای خالی ایجاد کنید
تصویر هایی که گرفته اید و یا اپلیکیشن هایی که نصب کرده اید، میتوانند روی گوشی شما تاثیر بگذارند. گوشی شما برای داشتن عملکردی مناسب، نیاز به میزان مناسبی فضای خالی دارد.
میتوانید در بخش Storage در تنظیمات، از میزان فضای خالی در گوشی خود مطلع شوید. یکی از آسانترین روشها برای خالی کردن فضا، بستن برنامهها و حذف کردن برنامههای غیرضروری است.
روشهای دیگری نیز برای افزودن فضای خالی وجود دارد. فایلهایی که دانلود کرده اید احتمالا هنوز ذخیره هستند و میتوانند حذف شوند.
بسیاری از برنامههایی که نصب کردهاید، از دادههای ذخیره شده (data caches) برای سرعت بخشی به عملیاتها استفاده میکنند. این موضوع در برخی موارد میتواند موثر باشد. اما در صورتیکه شما فضای کمی داشته باشید، میتواند بازدهی را پایین بیاورد.
همچنین میتوانید هر برنامهای را که از پیش نصب کردهاید اما از آن استفاده نمیکنید، غیرفعال کنید. در صورتی که شما اندروید خود را روت کرده باشید،
در واقع میتوانید از این برنامهها خلاص شوید، اما اگر این کار را نکرده باشید، میتوانید در قسمت App Properties این برنامهها را غیر فعال کنید تا از استفاده آنها از فضای گوشی خود جلوگیری کنید.
۳- ویجت ها را حذف کنید
ویجت ها میزان قابل توجهی از فضای تلفن را اشغال میکنند. اگر ویجت هایی دارید که ضروری نیستند، آنها را پاک کنید.
هیچ ضرری در داشتن تعدادی ویجت فعال وجود ندارد، اما اگر تعداد زیادی از آن ها را در آن واحد اجرا کنید، سرعت گوشی پایین می آید. پس سعی کنید پر استفاده ترین آنها را انتخاب کنید تا باعث افزایش سرعت گوشی خود شوید.
۴- انیمیشنهای غیرضروری و اضافی را حذف کنید
بسته به نوع لانچر اندروید که استفاده میکنید، ممکن است با انیمیشنها و یا جلوههای ویژه مختلفی مواجه شوید. آنها ممکن است فوق العاده به نظر برسند اما میتوانند باعث کاهش سرعت گوشی شما شوند (تماشا کنید: معرفی بهترین لانچرهای اندرویدی).
در قسمت Launcher’s Settings، بررسی کنید که آیا میتوانید قسمتهای غیرضروری را حذف کنید یا خیر. همچنین می توانید یک Speed Boost به دست بیاورید.
۵- برنامهها را ببندید و RAM را خالی کنید
برنامههایی که چند کار را همزمان انجام میدهند، استفاده از ابزارهای مختلف را ساده میکنند، اما میتوانند روی سرعت اجرا تاثیر بگذارند. شما میتوانید هر کدام از این برنامهها را که از آن استفاده نمی کنید، با استفاده از لیست برنامههای در حال اجرا به سرعت ببندید؛ دکمه Home را فشار داده و آن را نگه دارید و برنامههایی را که میخواهید از آنها خارج شوید، به سمت بیرون بکشید.
۶- دستگاه خود را ریستارت کنید
یک روش ساده و سریع برای افزایش سرعت دستگاه این است که آن را Restart کنید. این کار می تواند دادههای ذخیره شده را پاک کند، کارهای غیرضروری را متوقف کند و باعث شود گوشی شما دوباره به خوبی کار کند.
فقط دکمه Power را نگه دارید، گزینه Restart و سپس Ok را انتخاب کنید.
۷- از به روز بودن دستگاه خود اطمینان حاصل کنید
آیا به نوتیفیکیشن به روزرسانی دستگاه خود توجه میکنید؟ به روزرسانیهای دستگاه همیشه برای ویژگیهای جدید نیست، در اکثر موارد حاوی رفع اشکالات و بهبودهای عملکردی است که میتواند به میزان قابل توجهی سرعت عمل دستگاه شما را افزایش دهد.
مطمئن شوید دستگاه شما همیشه با آخرین نسخه موجود به روز رسانی شده باشد. ممکن است همیشه برای یک دانلود پرحجم آماده نباشید، اما این موضوع را برای همیشه فراموش نکنید.
۸- عمیقتر بررسی کنید
شما میتوانید با رفتن به قسمت تنظیمات و سپس باتری، برنامههایی را که مقدار زیادی از باتری را مصرف میکنند، شناسایی کنید.
همچنین میتوانید به میزان RAM استفاده شده در قسمت تنظیمات > برنامهها (یا مدیریت برنامهها) نظارت داشته باشید.
۹- گوشی خود را روت کنید
آموزش افزایش سرعت گوشی با دستگاه روت شده، آزادی بیشتری در نصب ROMهای پاککننده که میتوانند پردازنده را اورکلاک (Overclock) کنند، خواهید داشت و در نهایت شاهد افزایش سرعت گوشی خود خواهید بود.
به خاطر داشته باشید که این روش ها بدون ریسک نیستند. روت کردن دستگاه پروسه پیچیدهای است. بیدقتی در روند روت کردن گوشی میتواند باعث خرابی سیستم عامل شود، اما مزایای اینکار بیش از ریسکهای آن است.
۱۰- گوشی را به تنظیمات کارخانه برگردانید
آموزش افزایش سرعت گوشی آموزش بالا بردن سرعت اسمارت فون این آخرین راه حلی است که باعث صرفه جویی زمانی می شود، اما باید توجه داشته داشت که با این کار، تقریبا همه چیز از دست می رود. این کار باعث حذف بیت های مبهم باقی مانده در دستگاه و کد های معیوبی می شود که باعث پایین آمدن عملکرد دستگاه شده است.
در این روش، تمام اطلاعات خود را از دست می دهید؛ اما اگر از پیشنهادات دیگر خسته شده اید
و هنوز از سرعت گوشی خود رضایت ندارید، ممکن است زمان اقدامات جدیتر رسیده باشد.
اول از همه شما باید یک نسخه پشتیبان (backup) تهیه کنید و سپس گوشی را به تنظیمات کارخانه برگردانید.